Info:

Jedan od sinonima za Vrnjačku Banju je Specijalna bolnica Merkur. Ova oaza mira idealna je za odmor i predah, a dočaraće Vam duh starih vremena obojen modernim elementima.
„Merkur“ predstavlja najsavremeniji medicinski centar za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje, šećerne bolesti i bolesti koštano-zglobnog sistema, sa modernim objektima za smeštaj posetilaca tokom cele godine. Lekovite mineralne vode, lekovito mineralno blato, savremene dijagnostičke metode, visokospecijalizovan medicinski tim i najsavremeniju medicinsku opremu, „Merkur“ je uspešno objedinio i razvio vrhunske zdravstvene i velnes pakete. Iako je medicina primarna usluga "Merkura", u objektima borave i gosti koji žele da uživaju u mnogobrojnim velnes i spa sadržajima, kao i savremenim estetskim procedurama, ali i oni koji žele samo da budu smešteni u "Merkuru", koji se nalazi u srcu Vrnjačkog parka.
Merkur poseduje komforne sobe kategorije Specijal i nešto luksuznije tipa Milenijum,, luksuzne apartmane i rezidenciju, ukupnog kapaciteta 368 ležaja.
Merkur sadrži I restoran, aperitiv bar, letnja baštu, parking, biblioteku, mini bioskop, kongresnu salu za seminare, Akva centar „Waterfall“, Fitnes centar „Merkur-Gym“.
Posebna atraktivnost Merkurove ponude je Spa centar “Rimski izvor”, koji objedinjuje Merkurovih pet centara - Velnes centar, Centar medicinske estetike, Centar za masaže, Peloid i Balneo centar. Ovaj centar je najveći na ovom delu Balkana i raspolaganju je svim građanima i gostima Vrnjačke Banje. Spa centar "Rimski izvor" nalazi se u zgradi Termomineralnog kupatila, u centru banjskog parka, na 20 m od Promenade.
Informacije i rezervacije: +381 36 515 515 0
Website: www.vrnjcispa.rs, www.rimskiizvor.rs

Online Rezervacija: