Info:

Ovi luksuzni apartmani su otvoreni za goste 2006. godine. Nalaze se u strogom centru Vrnjačke Banje u parkovskoj zoni, na samo 50m od banjske promenade, na spratu tržnog centra „Robna kuća“. U ponudi sadrži 12 visoko kategorisanih apartmana kompletno opremljenih u enterijeru od punog drveta. Apartmani su klimatizovani i površine su od 35 do 70 m².
U smeštajnom delu svaki od njih sadrži francuske (bračne) i pomoćne (klik – klak) ležajeve (a po potrebi, tu su i krevetac, hranilica za bebe…). Veći apartmani sadrže 1 ili 2 odvojene spavaće sobe. Kupatila su opremljena tuš kabinama, fiksnim fenom i drugo.Kuhinje takođe sa kompletnom opremom: frižider, šporet, mikrotalasna pećnica i kompletan inventar za pripremanje hrane.
Takođe nude i uslugu korišćenja interneta kao i besplatno iznajmljivanje DVD filmova na recepciji. Uz sam objekat se nalazi i uređeni parking. SAT TV sa preko 500 kanala, DVD plejer i telefon sa direktnim biranjem.Za one koji žele da se dobro zabave diskoteka “Podrum”, koja posluje u okviru istog preduzeća, je idealna jer radi do sitnih sati i svakodnevno ima gostovanja domaćih poznatih izvođača.

Online Rezervacija: